Publicador de continguts


El conductor d’un patinet elèctric provoca un accident de trànsit


12 de maig de 2024

Circulava indegudament per un pas de vianants i no va respectar la prioritat de pas
Va patir policontusions lleus

Palma, 11 de maig de 2024. A les 16 h del passat dia 6 de maig, la Base del 092 va enviar una dotació de la Unitat de Vehicles d'Accidents a la intersecció dels carrers dels Reis Catòlics i d’Isidoro Antillón. La Unitat havia d'encarregar-se de la instrucció de l'atestat d'un accident de trànsit en què un patinet elèctric, conduït per un jove espanyol de 22 anys, havia col·lidit amb un turisme.

Els agents, després de prendre declaració als implicats i de realitzar la pertinent inspecció ocular, varen determinar que el conductor del patinet elèctric circulava pel pas de vianants, provinent de la vorera, que no es va adonar de la presència del turisme i impactà contra el lateral d'aquest.

El conductor del vehicle de mobilitat personal va resultar ferit lleu i, després de ser sol·licitada una ambulància per part dels agents, va ser traslladat a un centre hospitalari. El conductor del turisme, per la seva banda, en va resultar il·lès.

Ambdós vehicles varen patir danys de diversa consideració, encara que els desperfectes del turisme foren els més importants: trencament del mirall retrovisor i abonyegadures a les portes del costat dret.

El conductor del patinet va ser denunciat per conduir sense la diligència i la precaució necessàries per a evitar danys propis o aliens, i per posar en perill la resta d'usuaris, per circular sobre la voravia i per no dur guardapit o arnès reflectants.

Data darrera modificació: 12 de maig de 2024