Publicador de continguts


La Policia Local deté a un conductor sense carnet i circulant amb una motocicleta sostreta


7 de juny de 2024

En cridar-li l'alto va fugir

Es varen recuperar tres motocicletes sostretes que varen quedar a disposició dels seus propietaris

 

Palma, 7 de juny de 2024.- A les 11.40 hores del passat 4 d'abril el conductor d'una motocicleta va fer sospitar agents de la Unitat de Seguretat Integral (USEI). Quan se’l va identificar es va constatar que conduïa un vehicle sostret i no tenia de llicència de conduir.

El conductor va ser vist pels agents quan estava aturat en un semàfor de la carretera Militar. La seva actitud esquiva i nerviosa, així com el casc exageradament gran que duia, varen fer sospitar els agents i en comprovar les bases informàtiques varen constatar una nota de sostracció sobre la motocicleta que conduïa.

En cridar-li l'alto el conductor va fugir per l'autopista i va agafar la sortida del Pil·larí, fins a arribar al carrer de Roncal, on es va aturar i va poder ser interceptat.

El jove, un espanyol de 20 anys, va reconèixer que no tenia permís de conducció i que havia agafat la motocicleta en un lloc on n’hi havia més de sostretes.

Després de les gestions oportunes es va localitzar la titular de la motocicleta, que va comparèixer al lloc i es va fer càrrec del vehicle.

Després de detenir-lo pels presumptes delictes de conducció sense permís i furt d'ús de vehicle de motor, els agents es varen traslladar al lloc indicat per l'investigat, on varen localitzar dues motocicletes sostretes: una al carrer del Canonge Mateu Rotger i l'altra al carrer de Berlín.

Els dos vehicles varen ser retirats i varen quedar a disposició dels seus propietaris.

Una vegada concloses les diligències, es va posar el detingut a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.

 

Data darrera modificació: 7 de juny de 2024