Publicador de continguts


 La Policia Local deté a un individu per agressió amb arma blanca


10 de juny de 2024

L'agressor va trencar una ampolla i va arremetre contra la víctima causant-li ferides greus
La víctima s'estava dessagnant a l'arribada dels agents

Palma, 10 de juny de 2024.- Cap a les 00.15 hores del passat dia 8 de juny, una patrulla de la Policia Local va ser requerida per uns ciutadans a l'avinguda Alexandre Rosselló, ja que un home havia patit una agressió i s'estava dessagnant.

Els agents van sol•licitar una ambulància d'urgència perquè l'home presentava un tall al seu braç dret d'uns 30 cm de longitud i d'una profunditat tal que feia visible l'húmer, per la qual cosa per a evitar la important hemorràgia, els requeridors ja li havien aplicat un torniquet. 

El personal sanitari, en valorar les ferides, va determinar el trasllat d'urgència a un centre sanitari.

La núvia de la víctima va identificar a l'agressor de 41 anys, el qual va manifestar que va ser tot en defensa pròpia. Segons van relatar els testimonis, dues parelles d'amics sortien d'un establiment de restauració quan els homes, ambdós colombians, es van enredar en una baralla; un d'ells va agafar una ampolla i després de trencar-la, va arremetre amb ella al seu amic, causant-li una greu ferida al braç.

Per tot això, els agents varen detenir l'agressor com un presumpte autor d'un delicte de lesions i el traslladaren al Dipòsit Municipal de Detinguts. 

Després de les diligències inicials per part de la Unitat de Policia Judicial (UPJ), el detingut i l’atestat foren traspassats a la Policia Nacional per a la seva conclusió.
 

Data darrera modificació: 10 de juny de 2024