Publicador de continguts


La Policia Local deté a un individu per amenaçar a la seva parella amb un ganivet de grans dimensions 


9 de juny de 2024

A més de les vexacions i amenaces, va mossegar el rostre de la víctima
El detingut va ser trobat profundament adormit, presentant signes evidents d'ebrietat

 

Palma, 9 de juny de 2024.- A les 06.30 hores del passat 5 de juny, la Sala del 092 va comissionar, amb caràcter d'urgència, a una dotació de la Unitat d'Intervenció Immediata (UII) perquè es traslladés a les instal•lacions de l'antiga presó de Palma. El motiu del servei era un cas de Violència de Gènere, ja que un home estava agredint a la seva parella.

A la seva arribada, els agents varen ser requerits per la víctima, qui els va relatar que en tornar al seu domicili després d'una nit de copes, la seva parella va començar a insultar-la, propinant-li una mossegada en la galta i l'amenaçava de mort, mentre sostenia un ganivet amb una fulla de 20 cm. La dona presentava lesions en el rostre.

Una testimoni presencial que va corroborar íntegrament el relat de la víctima, va decidir telefonar a la Policia Local. La seva acció va dissuadir a l'agressor, un ciutadà peruà de 35 anys, qui es va dirigir a una habitació pròxima per a dormir.

En localitzar a l'agressor, els agents varen constatar que dormia profundament sota la influència de l'alcohol. Al costat d'ell es trobava el ganivet amb el qual havia proferit les amenaces i varen procedir a la seva detenció pels presumptes delictes de vexacions, lesions i amenaces en l'àmbit familiar.

El detingut va ser conduït a les dependències policials de la Policia Local. Després de la realització de les diligències oportunes per part de la Unitat de Policia Judicial (UPJ), va passar a disposició judicial, quedant en llibertat amb càrrecs.

La víctima va declinar presentar denúncia pels fets. No obstant això, pel fet que la valoració policial va donar un resultat de risc extrem, les mesures de protecció establertes en el protocol VIOGEN es mantindran vigents.
 

Data darrera modificació: 9 de juny de 2024