Publicador de continguts


La Policia Local deté un individu per lesions i atemptat contra agents de l'autoritat


14 de maig de 2024

Va pujar al capó d'un taxi mentre el taxista estava al volant
El detingut es va mostrar molt agressiu davant la víctima i els policies

Palma, 13 de maig de 2024.- Cap a les 04.15 hores d'avui, la Base del 092 ha comissionat una patrulla a la zona de Son Armadans a requeriment d'un taxista, ja que un individu causava danys al seu vehicle.

El sol•licitant del servei ha explicat que mentre esperava un client, el posteriorment detingut ha pujat al capó del seu taxi i ha arrabassat la vareta de l’eixugaparabrises. En retreure-li la acció ha rebut amenaces i una forta puntada a la cama esquerra com a resposta.

Tot seguit, l'agressor ha fugit i ha estat perseguit per la víctima fins a un aparcament privat obert, des d'on ha requerit la presència policial.

En presència dels agents l'ara detingut, un ciutadà colombià de 24 anys, ha intentat escalar una porta amb la finalitat d'escapar i com que no ho ha aconseguit ha reaccionar amb violència i ha agredit els policies.

Davant això, ha estat necessari fer ús de la força imprescindible per a detenir-lo i traslladar-lo a dependències policials.

El taxista ha presentat denúncia pels desperfectes al seu vehicle i les lesions de caràcter lleu que ha patit.

Després de les diligències practicades per la Unitat de Policia Judicial, l'home va ser posat en llibertat amb l'obligació de comparèixer davant l'autoritat judicial quan hi sigui requerit.

 

Data darrera modificació: 14 de maig de 2024