Publicador de continguts


La Policia Local intervé per un altercat en una perruqueria


10 de juliol de 2024

La discrepància en el pagament del servei va motivar l'agressió mútua entre la propietària de l'establiment i clienta
Les dues dones presentaven esgarrinxades als seus avantbraços

 

Palma, 9 de juliol de 2024.- Devers les 19.05 hores del passat 3 de juliol la Sala del 092 va comissionar una dotació de la Unitat de Seguretat Integral (USEI) a una perruqueria del barri de Pere Garau per una brega entre dues dones.

Segons la versió de la propietària de l'establiment, una ciutadana xinesa de 49 anys, una dona acompanyada per la seva filla menor va intentar abandonar el local sense abonar l'import d'un servei prestat. La propietària va al·legar haver rebut un cop de puny al pit per part de la clienta en intentar impedir-ho.

Mentre estava explicant el succés, la requeridora es va desmaiar i els policies varen sol•licitar una ambulància. Una vegada al lloc el personal sanitari va atribuir l'acubament a l'ansietat provocada pel conflicte.

Per part seva, la clienta, espanyola de 33 anys, va assegurar que no es va negar a pagar sinó que discrepava amb la quantitat sol•licitada i va voler abonar una quantia inferior. Al seu torn, denunciava haver estat agredida, juntament amb la seva filla de 10 anys, per la propietària i una empleada de la perruqueria.

Les dues dones presentaven esgarrinxades als seus avantbraços. Una testimoni presencial va corroborar la versió de la propietària quant al fet que la menor no va ser agredida pel personal de l'establiment.

Una vegada que varen aconseguir calmar els ànims els agents els varen comunicar que els fets serien posats en coneixement de l'autoritat judicial per un presumpte delicte lleu de lesions, i haurien de comparèixer en ser citades. Així mateix, se'ls va informar del procediment a seguir per a presentar una denúncia formal.

Data darrera modificació: 10 de juliol de 2024