Publicador de continguts


La Policia Nacional i la Policia Local continuen amb els operatius conjunts a Camp Redó


6 de juliol de 2024

S'atén les demandes ciutadanes plantejades en les taules de seguretat i convivència (SECON)
Ha estat el segon dispositiu desplegat en el barri en tres dies

 

Palma, 6 de juliol de 2024.- L’horabaixa del passat dijous 4 de juliol, agents de la Policia Local de Palma, conjuntament amb agents de la Policia Nacional, van realitzar el segon dels dispositius FOCUS de seguretat ciutadana programats en la barriada de Camp Redó en tres dies.

En l'operatiu policial van participar més de 30 agents de tots dos cossos, establint dispositius estàtics de control (DEC) en diferents punts del barri.

La Policia Nacional va identificar a 31 persones i va controlar 18 vehicles, es van aixecar 5 actes per infringir la Llei orgànica de protecció de la seguretat ciutadana per possessió de substàncies estupefaents i es va intervenir una arma il•legal, aixecant-se la corresponent acta.

La Policia Local va inspeccionar 21 vehicles i conductors amb el resultat de 7 denúncies per no haver passat la ITV en termini i 2 denúncies per no fer ús correcte de sistemes de retenció infantil.

Al llarg d'aquesta setmana, totes dues entitats policials han efectuat un total de tres operatius FOCUS, dos d'ells a Camp Redó i el tercer a la Platja de Palma, ateses les demandes dels veïns exposades en les taules de seguretat i convivència.

Tots dos cossos policials prosseguiran col•laborant en la realització d'aquests dispositius en els diferents punts de la ciutat, ateses les necessitats veïnals.

Data darrera modificació: 6 de juliol de 2024