Publicador de continguts


La Policia Nacional i la Policia Local de Palma despleguen un operatiu contra la venda ambulant a la Platja de Palma


5 de juliol de 2024

Es varen detenir 6 venedors per incompliment de la Llei d’estrangeria 
Varen ser intervinguts prop de 4.000 objectes

 

Palma, 5 de juliol de 2024. La nit del 4 de juliol, la Policia Local de Palma i la Policia Nacional varen dur a terme, de manera conjunta, un dispositiu FOCUS de seguretat ciutadana a la Platja de Palma, centrat a controlar-hi la venda ambulant il•legal.

Al voltant de 60 agents de tots dos cossos varen participar en l’operatiu policial, establint dispositius estàtics de control (DEC) en diferents punts.

Mentre la Policia Nacional actuava en matèria d’estrangeria i la identificació de les persones, la Policia Local ho va fer amb la venda ambulant i la propietat industrial.

Els agents de la Policia Nacional varen identificar 37 persones i varen detenir 6 individus per presumpte incompliment a la Llei orgànica sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social.

La Policia Local va estendre 36 actes per venda ambulant, intervingué 3.678 peces i complements de vestir, 66 unitats de diferents aliments i begudes, 52 paquets de tabac, així com nombrosos envasos i embolcalls de menjar. 

Ambdós cossos policials continuaran col•laborant en la realització d’aquests dispositius a la Platja de Palma amb l’objectiu d’augmentar-hi la presència policial i millorar la seguretat ciutadana, ateses les necessitats plantejades pels veïns i comerciants.    

Data darrera modificació: 5 de juliol de 2024