Publicador de continguts


La Policia Local atén 95 serveis al llarg del cap de setmana


10 de juliol de 2023

Cal destacar els dispositius de control i vigilància establerts a Platja de Palma

 

Palma, 10 de juliol de 2023.- La Policia Local de Palma ha cobert, aquest passat cap de setmana, un total de 95 serveis. Destaca la posada en marxa de diversos operatius de control i vigilància.

D’aquesta manera, el dissabte al vespre, es va establir un control de seguretat a la Platja de Palma. Els agents varen intervenir en diversos serveis d’ajuda a persones amb intoxicacions etíliques, prevenció de baralles i altres intervencions de dissuasió per al manteniment de l’ordre públic.

El dispositiu es va desenvolupar principalment a zones situades a primera línia i amb major presència de turistes, com ara el carrer de Miquel Pallicer.

Igualment, l’operatiu va estar present en àrees de segona i tercera línia de la Platja de Palma, on va imperar l’absència d’incidències.

Actuacions a Santa Catalina

Per altra banda, la Policia Local va tramitar diverses actes per molèsties als veïnats i infraccions de trànsit al barri de Santa Catalina, on es va establir un operatiu de control que va combinar la presència dinàmica i l’estàtica.

Concretament, s’aixecaren sis actes per vulneració del dret al descans dels residents i s’imposaren dues denúncies relacionades amb l’incompliment de les ordenances circulatòries, a més d’efectuar-se una prova etílica amb resultat positiu.

Actuacions a La Soledat

Igualment, a la plaça Sant Francesc Xavier, al barri de la Soledat, efectius de la unitat del Grup d’Actuació Preventiva (GAP) sol·licitaren suport per a dissoldre una concentració amb una gran afluència de persones que, presumiblement, s’havien reunit per a practicar botellot.

Accident de trànsit

D’altra banda, a la carretera de Sóller, concretament a l’alçada del Centre Penitenciari de Palma, va ocórrer un accident greu que va involucrar un conductor temerari que es va donar seguidament a la fuga.

Posteriorment, l’automobilista es va presentar voluntàriament i es va procedir a la seva detenció.

L’endemà, el diumenge, va ser traslladat a les dependències dels Jutjats.