Publicador de continguts


La Policia Local tallarà el trànsit aquest dissabte amb motiu de la Marxa des Güell a Lluc a Peu


4 d’agost de 2023

Els talls s'iniciaran a partir de les 18 hores

Palma, 4 d'agost de 2023.- La Policia Local ha muntat un dispositiu especial amb motiu de la 49a edició de la Marxa des Güell a Lluc a Peu que, tindrà lloc aquest dissabte dia 6 amb la plaça del Güell de Palma com a punt de partida.


Aquesta tradicional marxa obligarà al tancament de diversos carrers durant el recorregut per Palma així com a desviar diverses línies d'autobusos.


En concret, a partir de les 18 hores es tancarà la plaça del Güell i es tallarà el carrer d'Aragò a la seva confluència amb el de Nicolau de Pacs sentit cap al Pont d'Inca, i el trànsit rodat es desviarà per aquest carrer, les places de Garcia Orell, Pere Garau i Miquel Dolç, i el carrer dels Reis Catòlics.


A més, es tenen programats talls a la circulació rodada al carrer de Josep Darder des de la plaça de Miquel Dolç i es prohibiran els accessos a totes aquestes zones, excepte per als veïns.


Així mateix, es tallarà la circulació entre els carrers d'Aragò i dels Reis Catòlics en direcció al centre i es desviarà el trànsit pel carrer dels Reis Catòlics (en contradirecció), les places de Miquel Dolç i  Pere Garau, el carrer de Faust Morell.


La Policia Local ha avançat que cap a les 22 hores es tancarà el circuit tallant el carrer d'Aragò amb el del Prevere Rafael Barrera en direcció al centre i es desvirà el trànsit cap a la via de cintura i cap al carrer del Prevere Rafael Barrera. També es tancaran els ramals d'accés des de la via de cintura cap al carrer d'Aragò, i també es preveu tancar el carrer dels Reis Catòlics des de la plaça de Miquel Dolç cap al carrer d'Aragò.


Al tram entre la plaça del Güell i la via de cintura els participants ocuparan els dos sentits de circulació. A partir de la via de cintura només ocuparan la calçada de trànsit en sentit cap al Pont d’Inca i quedarà obert el sentit circulatori cap a Palma.