Publicador de continguts


Operatiu coordinat de la Policia Local i Emaya a la Platja de Palma


24 d’agost de 2023

 

L'actuació transversal, desenvolupada en col·laboració amb la Policia Nacional, es basa en un increment de les tasques de neteja i en la vigilància de les ordenances municipals
Palma, 24 d’agost de 2023.- Les regidories de Medi Ambient i de Seguretat i Civisme, en col·laboració amb la Policia Nacional, estan desenvolupant durant aquests dies una sèrie d'accions conjuntes a la Platja de Palma per a reforçar la neteja i vigilar el compliment de les normatives municipals a la zona.
Aquest operatiu transversal compta amb la participació d'un reforç de la Policia Local motoritzada, que acompanyat per efectius del CNP, va informant de les ordenances municipals i facilitant la tasca de neteja de les brigades d’Emaya. 
L'actuació especial s'està desenvolupant entre les 23 i les 01 hores a la primera línia del balneari 4, en una franja aproximada d'un quilòmetre, a l'àrea que sol acumular més residus per l'aglomeració de locals d'oci i de persones. La mesura és un complement als treballs que realitza Emaya de manera ordinària a la zona i al reforç especial d'estiu en matèria de neteja i seguretat. 
En aquest sentit, cal destacar que durant l'operatiu s'ha incrementat el servei de recollida de residus a la zona i el de neteja viària amb aigua a pressió.