Publicador de continguts


La Policia Local i l'EMT posen en marxa dispositius especials amb motiu de la Palma Marathon Mallorca 2023


13 d’octubre de 2023

Palma, 13 d’octubre de 2023.- La Policia Local de Palma ha programat un dispositiu de control del trànsit el proper diumenge dia 15 amb motiu de la celebració de la Palma Marathon Mallorca 2023.
Segons ha explicat la Policia Local, des de les 1  fins a les 17 h de diumenge es tancarà el tram de l'autovia de Llevant des de la costa del Gas fins a l'avinguda d'Antoni Maura pel costat de terra i des de la plaça de la Reina fins al passeig Marítim en tots dos sentits.
A les 6.30h hores es tallarà en tots dos sentits el trànsit rodat al passeig Marítim entre l'avinguda de l'Argentina i la costa del Gas
Mitja hora més tard es tancarà el passeig Marítim entre la rotonda de Portopí i l'avinguda de l'Argentina, un tancament que es mantindrà fins a les 14 h.
Entre les 7 i les 12 h es tancaran tant l'entrada com la de l'estació marítima pel pont del Club de Mar.
A les 7.45 h la Policia Local tallarà el trànsit dels vehicles provinents del passeig de Sagrera en direcció a Andratx i a les 9.45 h s'habilitarà un carril des del passeig de Sagrera fins al Club de Mar, només destinat al trànsit residual.
Entre les 6.30 i les 13 h es tallaran l'entrada i la sortida del camí de l'Escollera cap a i des de l'autovia de Llevant. A més, també es preveu obrir el trànsit rodat a les 13 h des de Portopí fins a l'avinguda de l'Argentina al costat que dona a la mar.
A mesura que transcorri la Marathon s'aniran obrint els carrers al trànsit rodat de forma progressiva i a les 14.30 h s'obrirà l'avinguda d'Antoni Maura.
Finalment, també a les 14.30 h es permetrà la circulació al passeig Marítim en sentit aeroport i, finalment, a les 17 h s'obrirà al trànsit el passeig Marítim ambdós sentits.
Pel que fa als desviaments d'autobusos a causa d'aquesta carrera esportiva, l'EMT ha informat que el diumenge 15 d'octubre les línies 3, 4, 7, 18, 20, 23, 25, 31, 35 i A1 circularan desviades en un o ambdós sentits entre les 6 hi les 16 h. La Línia 1 quedarà sense servei durant aquestes hores. També quedaran anul·lades les parades 203 (Passeig de Mallorca), 205 (Avinguda de Portugal), 1051-981-1330 (Avinguda d'Alemanya, Jutjats) i 543 (Comte de Sallent). Per a més informació i itineraris alternatius podeu consultar l'avís corresponent a la secció d'avisos del servei al web de l'EMT Palma i l'aplicació.
A més l'EMT, amb l'objectiu de facilitar els accessos als autobusos ha acordat que tots els voluntaris de la Marathon i els corredors amb dorsal puguin agafar el bus de l'EMT de franc aquest dia, encara que no siguin residents.


 

Data darrera modificació: 2 de novembre de 2023